fbpx

Handelsbetingelser

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.1″][et_pb_row _builder_version=”4.4.1″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.1″][et_pb_text _builder_version=”4.4.1″]

 Handelsbetingelser 

Generelle oplysninger Riedel Copenhagen ApS – Fiolstræde 25, 1171 København K

CVR: 41105798 / Mail: maja@riedelcopenhagen.com / Tlf.: 61 65 06 54

Priser

www.riedelcopenhagenmasterclass.vipmembervault.com : Alle priser er i DKK og +25 % moms. 

www.riedelcopenhagen.com : Alle priser i shoppen er i DKK og inkl. 25% moms og opdateres løbende. 

Betaling

På www.riedelcopenhagenmasterclass.vipmembervault.com kan du betale med PayPal.

Ved betaling med kreditkort trækkes beløbet af Riedel Copenhagen (CVR 41105798) og formidles via Paypal. Din betaling bliver først trukket, når du har adgang til dine købte produkter

På www.riedelcopenhagen.com kan du betale med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard og MobilePay.

Ved betaling med kreditkort trækkes beløbet af Riedel Copenhagen (CVR 41105798) og formidles via Bambora Din betaling bliver først trukket, når varen afsendes. Vi benytter krypteringsteknologien SSL (Secure Socket Layer) for at sikre, at ordrer og personlige data kun kan læses af computere og medarbejdere hos Riedelcopenhagen.com. Betalingskortoplysninger kan ikke læses af medarbejderne. Vi skal bruge dit navn, leveringsadresse, e-mail adresse og mobilnummer for at kunne udføre din ordre. Denne information behandler vi naturligvis fortroligt.

Levering

www.riedelcopenhagenmasterclass.vipmembervault.com : Vi tilstræber at du har adgang med det samme til dine købte masterclass, skabeloner og andre produkter.  

www.riedelcopenhagen.com : Vi tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.

Vi sender til hele Danmark, Sverige og Norge. Fragtpriser fra 45 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Vi leverer ikke til Færøerne og Grønland.

Dine varer sendes med Post Nord eller GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Fortrydelsesret

www.riedelcopenhagenmasterclass.vipmembervault.com : Du har som kunde på siden INGEN fortrydelsesret. 

Fortrydelsesfristen udløber ved adgang til dine købte produkter online. Det gælder Riedel Copenhagen Masterclass, skabeloner, ordlister, tjeklister og andre online produkter. 

 www.riedelcopenhagen.com : Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på maja@riedelcopenhagen.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelse af en del af købet Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Varer undtaget fortrydelsesretten (www.riedelcopenhagen.comFølgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.

– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering (www.riedelcopenhagen.comDu skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Vigtigt: Vedlæg en kopi af din faktura, således vi har alle de nødvendige info. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur (www.riedelcopenhagen.comDu hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet (www.riedelcopenhagen.comHvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget

meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: (www.riedelcopenhagen.comMaja Riedel Pedersen – Fiolstræde 25, 1171 København K

BEMÆRK! Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Ombytning ved fortrydelse (www.riedelcopenhagen.comØnsker du blot at ombytte en vare til en anden størrelse eller anden vare, anbefaler vi, at du laver en ny ordre og i øvrigt returnerer som oven for beskrevet. Skriv evt. i notatfeltet på ordren (check-out- siden), hvis vi skal vente med at sende/hæve til, vi har modtaget og krediteret ombytningen.

Reklamationsret (www.riedelcopenhagen.comDer gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Riedel Copenhagen ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelseretten sendes til:

Riedel Copenhagen ApS – Fiolstræde 25, 1171 København K 

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Personlige oplysninger

www.riedelcopenhagenmasterclass.vipmembervault.com : Vi videresælger ikke dine oplysninger til andre. For at du kan købe produkter på siden har vi brug for følgende oplysninger på dig: 

– Navn

– E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Riedel Copenhagen ApS og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige på Riedelcopenhagen.com er: Maja Riedel Pedersen – Riedel Copenhagen ApS

Som registreret hos Riedel Copenhagen ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til maja@riedelcopenhagen.com.

www.riedelcopenhagen.com : Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Riedel Copenhagen ApS, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Riedel Copenhagen ApS og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige på Riedelcopenhagen.com er: Maja Riedel Pedersen – Riedel Copenhagen ApS

Som registreret hos Riedel Copenhagen ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til maja@riedelcopenhagen.com.

Varegengivelse Billeder og beskrivelser er vejledende. Riedel Copenhagen kan ikke garantere, at din PC skærm, smartphone eller tablet viser den akkurate farve, som varen har ved levering, da farverne du ser i webshoppen afhænger af div. indstillinger/computerskærm. Der tages forbehold for tastefejl.

Logstatistik Vi bruger en logstatistik på Riedelcopenhagen.com hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere Riedelcopenhagen.com.

Cookies På Riedelcopenhagen.com anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Scroll to Top

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage 10% rabat på dit første køb.

Vi respekterer dit privatliv.