fbpx

Om os

København og Skandinavien er kendt for deres fremragende kvalitet, design og innovation, der definerer værdier og principper bag Riedel Copenhagen – et kommende modedesign og brand.

Riedel Copenhagen tilbyder de smukkeste kjoler, tøj og tilbehør. Der bliver kun anvendt de bedste og mest attraktive materialer og farver. Hvert enkelt stykke tøj er produceret i en eksklusiv mængde og begrænset udgave. Alt tøjet er håndlavet og designet af den talentfulde, uddannede designer og certificerede skrædder Maja Riedel.

Maja Riedel designer selv alt tøjet. Hun skaber en verden af ​​smukke, kjoler, nederdele og andre stilarter med farver og spændende materialer. – Hun er en pige, der elsker at have kjoler, tøj med farver og blomster. Så hun elsker at kombinere disse og bringe dem ind i sit eget design.

Maja Riedel er talentet bag Riedel København. Et ungt talent, der tilbyder flere års erfaring og viden om branchen – som model og fra skrædder for kendte designere som Mark Kenly Domino Tan og Stasia Couture

Maja Riedel Pedersen Tailor